Nieuws

 

NIEUWS 2024

UPDATE 7 mei 2024

WORKSHOP FOTOGRAFEREN MET JE MOBIEL

Alles staat op dit moment prachtig in bloei ..
Wil jij dit met je mobiel vastleggen en mooi in beeld brengen? Hier kan ik jou misschien bij helpen met een aantal tips.
Lijkt het je leuk om mee te doen of kan je zelf een groepje samenstellen … dan hoor ik dat graag!

**********

TEKENLES 1 OP I VOOR KINDEREN

Vind jij tekenen leuk en wil je dit niet in een groep doen? … dan ben je bij mij op het juiste adres. De naam zegt het al, je krijgt bij mij de volledige aandacht en … gratis de gezelligheid erbij! Voor meer informatie stuur mij dan een app’je of een pb’tje via Messenger en dan neem ik z.s.m. contact met je op.

**********

EXPIRIMENTELE KUNSTWERKEN

Ben je geïnteresseerd in één van mijn KUNSTWERKEN, stuur mij een appje of een mail dan neem ik contact met je op!

 

                                                        

 

**********

Fotograferen is mijn passie …

Fotograferen is mijn passie … en door de vele reacties die ik vaak mag ontvangen op Facebook, heb ik besloten om hier mijn werk van te maken.
Er liggen veel uitdagingen op mijn pad die ik graag aanpak … met liefde … en dit zal je terug zien in mijn foto’s.
Mocht jij iets vast willen leggen als een mooie herinnering, een foto cadeau geven of je interieur veranderen door een mooie foto aan de wand te hangen of wat ook maar … ik kom graag bij je langs om jou speciale moment vast te leggen. Stuur mij een pb’tje voor informatie en ik zal contact met je opnemen.
Liefs Rosita

 

 

**********

NIEUWS  2020

 

Rosita opent exporuimte Dark Rose

 

WIJNJEWOUDE Sinds kort heeft Rosita da Lima uit Wijnjewoude haar eigen expositieruimte, Dark Rose.

Hier zijn haar tekeningen, foto’s en schilderijen op afspraak te bezichtigen. “Het idee is ontstaan nadat iemand op Facebook een reactie had geplaatst of zij mijn werken bij mij thuis kon bekijken”. Aangezien Rosita zelf al een tijd met het idee rond liep om een eigen expositieruimte te willen hebben, heeft ze uiteindelijk achter haar huis de expositieruimte gerealiseerd. “ De ruimte is niet overdreven groot, maar genoeg om kleine groepen (maximaal 4 personen) per afspraak te kunnen ontvangen”.

In de eerste week na de opening kwamen de eerste afspraken om de expositieruimte te bekijken en opdrachten om een tekening of een fotosessie te doen, al binnen. “Ik had niet gedacht dat het zo snel zou lopen, maar het is wel een stuk waardering voor het werk wat ik doe”. Alléén op afspraak kan Dark Rose in Wijnjewoude worden bezocht. Voor informatie: mail naar rosita1362@hotmail.com of bel: 06-17750777.

Hier de link naar de digitale Drachtster Courant:

https://drachtstercourant.nl/artikel/1128962/rosita-opent-exporuimte-dark-rose.html?fbclid=IwAR17_XNtneF0tm3e6gJdllx-db2m5NaYSC6gjJ7rE5P9Zj5IvMY5cQ-MqP8

**********

Vanaf 1 september 2020 open ik mijn eigen Expositieruimte DARK ROSE.

ALLÉÉN op afspraak kan je hier naar toe. Stuur mij een mailtje rosita1362@hotmail.com of stuur mij via Facebook een privé berichtje en dan zal ik contact met je opnemen

 

 

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?
Hallo,

Kan ik je helpen?