Nieuws 2019

Update 11 januari 2019

CLEAR SOUND & VISION

Vandaag is mijn samenwerking met Eddie Mulder officieel geworden onder de naam CLEAR SOUND & VISION

We zijn samen te boeken, Eddie als akoestische gitarist waarbij ik de begeleidende beelden doe. Maar natuurlijk kan ik als fotograaf, bij welke gelegenheid ook, in overleg met jou, begeleidende beelden bij een optreden of presentatie doen. Wil je informatie hierover dan kan je mij mailen rosita1362@hotmail.com.

 

Vanmorgen de nieuwe visitekaartjes ontvangen voor onze samenwerking Clear Sound & Vision… we hebben er zin in πŸ‘πŸΎπŸŽΈπŸ“·

 

Β 

Mijn promotiefilmpje…..

Mij wordt wel eens gevraagd om een Power Point presentatie te geven als een extra invulling van een optreden van iemand of als extra ondersteuning.
Dus…. vanmiddag druk bezig geweest met mijn eerste promotiefilmpje πŸ˜€. Heb je vragen of wil je informatie, dan kan je altijd contact met mij opnemen. Dan help ik je graag om je presentatie een extra tintje te geven.
Rosita da Lima – fotografie en delen mag πŸ‘πŸΎπŸ“·

De achtergrond muziek die je hoort is van Eddie Mulder…. een gedeelte van het prachtige nummer “Journey To The West”

Mij wordt wel eens gevraagd om een Power Point presentatie te geven als een extra invulling van een optreden van iemand…

Geplaatst door Rosita da Lima op Zondag 30 december 2018

 

En natuurlijk niet te vergeten…… heb ik een permanente foto expositie bij Nieuw Allardsoog, Jarig van der Wielenwei 6, 9243 SH in Bakkeveen 0516-543888.

Wil je een keer langskomen? ….Β  neem dan even contact met mij op rosita1362@hotmail.com

Kijk ook op:Β https://www.nieuw-allardsoog.nl/recreeren/dark-rose-fotografie-rosita-da-lima/